Ziemassvētku pasākums VSAC “Latgale” filiāles “Litene” a/o


2013. gada 19. decembrī VSAC ,,Latgale” filiālē ,,Litene” notika Ziemassvētku pasākums darbiniekiem – arodbiedrības biedriem.

Pasākumu atklāja VSAC ,,Latgale” filiāles ,,Litene” arodorganizācijas priekšsēdētāja Marijanna Logina.
Sākumā tika nolasīts LVSADA priekšsēdētāja Valda Kera apsveikums. M.Logina pateicās visiem par darbu gada garumā, novēlēja priecīgus svētkus, kā arī atvērt savas sirdis un pasniegt siltu plaukstu šajā laikā tiem, kuri to pelnījuši kaut reizi dzīvē,  lai šo cilvēku dvēselēs iemājo prieks un sirds staro laimē, un tikai tad būs gandarījums par padarīto un tikai tad  būsim gaismas nesēji citu dzīvē.
Uzrunu teica arī filiāles vadītājs Jānis Kļaviņš, kurš pateicās par darbu, novēlēja visiem priecīgus svētkus un laimi jaunajā 2014.gadā.

Pasākumu vadīja Gulbenes novada Beļavas pagasta tautas nama vadītāja Sarmīte Viduce ar saviem atraktīvajiem kolēģiem. Teatralizētajā pasākuma laikā, ko caurstrāvoja humors par ikdienas dzīvi, tika atrasts brīdis, kad tika godināti ilggadējie darbinieki – arodbiedrības biedri, kas nostrādājuši iestādē 15, 20, 25, 30 un vairāk gadus. Tie bija: Ārija Miča – 30 g., Anita Matisāne, Ingrīda Žukova, un Silvija Meščerjakova – 20 g., Santa Jūga, Anna Bērziņa, Sandra Terentjeva un Līga Sarkane – 15 gadus.
Tika sumināta arī VSAC ,,Latgale” direktore Mārīte Grigāne, kura darbam aprūpes centrā veltījusi 20 darba gadus.

Ziemassvētku pasākumā valdīja sirsnīga atmosfēra, pozitīvas emocijas un humors, ko radīja mākslinieki, iesaistot savās atrakcijās arī klātesošos darbiniekus. Laiks paskrēja nemanot un pasākuma beigās katrs darbinieks – arodbiedrības biedrs saņēma arī nelielu Ziemassvētku dāvaniņu, bet viņu bērniem – saldumu paciņas.

 
Informāciju sagatavoja VSAC,,Latgale” filiāles ,,Litene” arodorganizācijas priekšsēdētāja M.Logina